DESPRE GHIDĂRI ŞI COMUNICĂRI… „INTERIOARE”, INTUIŢIE…


Ghidări şi comunicări interioare.png418315820_640

Există tot mai multe persoane care îi îndeamnă pe alţii „să-şi asculte vocea intuiţiei”, să asculte vocea lor interioară, şi le dau diverse metode şi tehnici în acest scop.

Dar „vocea interioră” poate fi de fapt o comunicare… telepatică, şi în acest domeniu ai tu vreun… control ?

Poţi deosebi una de alta, o voce de alta ?

Poţi sesiza diferenţele între voci ?

Trebuie avută mare grijă cu aceste… ghidări şi comunicări venite pe calea rugăciunii de a fi ajutat din afară, prin care îţi CEDEZI din încrederea în tine şi din puterea ta, unor… forţe exterioare !

Este o formă de… spiritism telepatic prin care tu te laşi în voia acestor ghidări venite din afara ta, şi se ştie bine faptul că în aceste comunicări telepatice interferează diverse entităţi care, la început te ajută, pt a-ţi dobândi încrederea, după care, uşor uşor încep să te manipuleze în direcţii nebănuite de tine.

De fapt, se ştie de mult timp asta, dar puţini cunosc şi iau în seamă…

Manipularea o vei descoperi uşor, dacă vei fi atent la acest fapt : vei fi ghidat în sensul de a te detaşa de lume, de societate, pt a putea fi prins mai bine în… laţul în care tu singur ţi-ai băgat capul, cedând din voinţa ta unor… „ghizi” ai vieţii tale…

Aşa vei recunoaşte manipularea şi în cazul altora.

Ei se izolează tot mai mult, din cauza sugestiilor pe care le primesc în acest scop…

Cere şi ţi se va da.

Ceri ghizi, ghidare, ţi se va da.

Dar nu cum crezi tu, ci la fel ca în viaţă : vei avea atât ghidare pozitivă cât şi negativă, şi îţi va fi foarte greu la început să faci diferenţa.

Diferenţa apare pe parcurs, după ce simţul tău critic devine tot mai atenuat de încrederea pe care tu o vei căpăta în ghidare şi ghizi.

Este şi asta o lecţie de viaţă, prin care înveţi să te bazezi pe tine însuţi, pe capacităţile tale, şi să nu te mai laşi în voia altora, să faci voia lor, a celor ce te „ghidează „.

Alternativa : autoprogramarea ta în mod conştient, prin autosugestie pozitivă, (re)dobândirea încrederii în tine şi forţele tale, capacităţile tale.

Tu trebuie să ştii ce vrei, şi să te programezi în vederea obţinerii a ceea ce vrei, prin automotivaţie, autosugestie, puterea voinţei tale.

Tu eşti bun, eşti capabil, şi poţi realiza lucruri măreţe prin PROPRIA TA VOINŢĂ.

Dacă cedezi voinţa ta altora, devii un… sclav, un manipulat, un dependent de alţii, de voinţa altora, de puterea lor…

 images

Dpdv psihologic, nu există o comunicare telepatică cu alte entităţi, spirite, îngeri, demoni, etc, ci este vorba de o scindare a personalităţii, a Eului, crearea de personalităţi multiple, în care ajungi să crezi, să „le dai viaţă „…

Psihologia clasică nu crede în poveşti cu astfel de entităţi exterioare, obiective, reale, ci le consideră construcţii / creaţii personale, imaginare, iluzorii, care ţin mai mult de sfera patologicului.

De aceea psihologii şi psihiatrii tratează aceste cazuri drept… anormale, patologice, disfuncţionale în majoritatea lor.

Disfuncţionale în sensul în care nu te ajută cu ceva ci te încurcă, te rup de realitate, de normalitate, cu atât mai mult cu cât tu pierzi controlul, şi ajungi să fii… dependent de astfel de ghidări, să asculţi orbeşte de ele, să nu mai desfăşori o viaţă normală în care tu hotărăşti ce vrei să faci, nu… vocea / vocile tale „interioare „.

Problema în sine nu constă în faptul că accesezi voci interioare, ci că vei ajunge să pierzi controlul, căci controlul îl vor prelua aceste voci a căror origine nu o poţi percepe, identifica.

Ţi se par interioare deoarece tu „le auzi în mintea ta”, dar asta poate fi o… păcăleală.

 eJobs

Cum poţi fi sigur că ceea ce „auzi”, sugestiile pe care le primeşti, sunt „ale tale”, sau nu, că sunt bune sau nu ?

Este o bună întrebare, nu -i aşa ?

Ce răspuns ai la ea ?

Acum, în clipa asta în care citeşti, în mintea ta o „voce” citeşte aceste rânduri.

Ai putea să citeşti aceste rânduri şi cu… altă voce ?

De exemplu cu vocea mamei tale, a tatălui tău, a unui prieten ?

În principiu se poate, cu puţin antrenament.

Iar dacă tu poţi asta, de ce nu ar putea şi… alţii, atunci ?

Psihologia nu ia în considerare fenomenul telepatic, deloc.

Nu am învăţat nimic despre telepatie în facultate, şi nu am auzit să se predea nici acum ceva în acest sens.

Iar telepatia nu este o… poveste, ci un fenomen real.

Un fenomen care, din păcate, este insuficient studiat la ora actuală, deşi psihologii şi psihiatri ar trebui să fie… specialişti în acest domeniu.

Căci telepatia constituie o sursă importantă de… informaţii, de „voci interioare”, de influenţe, de manipulări…

Nu spun poveşti.

Urmăriţi playlistul meu youtube cu regresia hipnotică, şi veţi vedea acest tipar al suferinţei: cedarea voinţei şi puterii personale, în speranţa că altul, alţii, te vor putea ghida mai bine decât ai putea tu să o faci…

Putem spune că totul este… simbolic în domeniul mental, că totul se bazează pe interpretări, atribuiri de sensuri şi semnificaţii, că ceea ce tu crezi că există, capătă o formă mentală de existenţă în… mintea ta.

Putem spune că dacă crezi în ghizi şi ghidare ei apar ca manifestare în mintea şi viaţa ta, conform credinţei tale, într -un mod… simbolic, preluând anumite tipare simbolice existente în cadrul credinţelor tale.

Adică : dacă tu crezi că ai un înger păzitor, şi că poţi comunica cu el, poţi la un moment dat chiar să ai viziuni imaginative legate de simbolismul îngerilor, nu doar să primeşti „comunicări” de la el.

Deci, putem aborda şi aşa tema : subconştientul tău creează, în mod simbolic, vocea şi imaginea unei entităţi în care tu ai ajuns să crezi cu tărie la un moment dat.

Cere şi ţi se va da.

Cere un Înger, deci, şi ţi se va da, conform… credinţei tale.

Dar din acel moment vei avea o… problemă, destul de serioasă : dacă tu crezi în îngeri, inevitabil crezi şi în demoni, în opusul îngerilor, în partea complementară care are rolul de a menţine dualitatea, polaritatea, echilibrul pozitiv -negativ !

Deci din acel moment nu mai poţi comunica doar cu îngerii, ci eşti automat şi la… mâna demonilor, conform credinţei tale mai mult sau mai puţin conştientizate de tine…

Aceasta este o explicaţie logică şi chiar… psiho logică a manifestării entităţilor exterioare în viaţa ta, mintea ta.

Unde există un înger păzitor binevoitor există inevitabil şi un demon răuvoitor care tentează, contrabalansează.

Unde există un demon, un spirit rău, există inevitabil şi un înger păzitor, un spirit bun.

Iar tu ajungi, ca atâţia alţii înaintea ta, să vezi cum îngerul se transformă în… demon, şi invers, şi nu poţi să înţelegi de ce…

Unde ?

În… mintea ta, bine-nţeles…

Nimic nu se câştigă, nimic nu se pierde, totul se transformă…

A recăpăta puterea cedată devine tot mai greu, cu cât mai mult cedezi din ea…

Recomandare : păstrează-ţi simţul critic, nu te încrede orbeşte în ghizi, metode şi tehnici de ghidare, ci explorează şi analizează în mod conştient „vocile tale interioare”.

Când nu ştii cine, cum şi de unde îţi comunică informaţii pe această cale, este bine să nu te laşi păcălit, influenţat, manipulat, aşa… uşor…

finzoom.ro

Există multe articole pe internet, care abordează metoda clasică aşa-zis ştiinţifică: încearcă să demonstreze că nu există ceva adevărat, real, deoarece poate fi… falsificat. 🙂

Este capcana clasică în care cad majoritatea „oamenilor de ştiinţă”, care sunt cam… paraleli faţă de subiectele tratate de ei.

Aşa neagă şi psihologii şi psihiatrii ceea ce NU POT ÎNŢELEGE şi NU POT ACCEPTA din cauza faptului că nu… înţeleg, evident.

Ei nu au studiat nimic în şcoală şi facultate despre asta, şi atunci se forţează să explice ceva de neînţeles şi necunoscut lor prin ceva cunoscut.

Însă, ca cercetător experimental, imediat ce începi să cercetezi domeniul, observi rapid că „explicaţiile” lor… cad, rapid, una după alta….

Cine a învăţat ceva în şcoală sau facultate despre telepatie, despre universul halucinaţiilor, despre topologia lui, despre natura sa, sau ce este mintea în… esenţa ei, care este substratul ei energoinformaţional ?

Faptul că un hipnotist poate crea prin sugestii o poveste în mintea hipnotizatului, este adevărat, dar de aici până la a demonstra că TOATE experienţele neobişnuite descrise de hipnotizaţi sunt false, este o cale lungă şi… închisă, bine-nţeles, care nu duce nicăieri, căci nu are unde să ducă….

Toţi cei ce merg pe ea şi se blochează, ajung să se întoarcă înapoi, să caute alta, mai bună…

Amintiri false cu răpiri se pot crea de hipnotişti, dar asta nu demonstrează că TOATE răpirile sunt false, create de hipnotişti, bine-nţeles.

Este ca şi cum eu aş afirma că toţi oamenii sunt hoţi, criminali, necinstiţi, deoarece există oameni care sunt hoţi, criminali, necinstiţi, generalizând astfel în mod… aberant.

Nu există răpiri reale (oameni cinstiţi) deoarece s-a dovedit că există răpiri false (oameni necinstiţi). 🙂

Pseudo ştiinţă… 😉

http://www.revistamagazin.ro/content/view/12746/4/

eJobs

Ai mai jos lecturarea acestui articol, în cadrul playlistului meu youtube Creaţii personale Kato   katona nicolae

Mind Synergy - Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă

Cuprinsul tuturor postărilor (articolelor) mele:

http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

POŢI ASCULTA şi DOWNLOADA materiale audio mp3 ale mele de aici : https://drive.google.com/folderview?id=0B6aZWulFbbTCfl82UVVjeFVybzg4U2E1SlF0TV9rSnRvMlVnUEhxMVE0T0w1Y1VZOEhWS3c&usp=sharing

CĂRŢI SPIRITUALITATE  (şi nu numai) recomandate de Kato :

http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, mai jos, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici : https://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=wordpress/CkQf&loc=en_US

Apasă simultan pe tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks) în browserul tău.

Consultă marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate) : http://youtube.com/user/katonanico

Te poţi Abona şi la celelalte siteuri ale mele, să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici :

Loveblog4allhttps://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=LoveBlog4All&loc=en_US

Linkul către site : http://loveblog4all.blogspot.ro/                                

Kato – Parapsihologie, Extrasenzorialhttp://feeds.feedburner.com/Kato-ParapsihologieExtrasenzorial,

Linkul către site :  http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/

nanoxyn.ro

SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc.

1. Explaindiohttp://jvz1.com/c/620925/123757

2. 200 3D Intro / Outro / Logo Sting animationshttp://jvz9.com/c/620925/236344

3. The Creator 7 – http://jvz1.com/c/620925/8013

4. FlickGraph – http://jvz1.com/c/620925/243264

5. GraphPlayer Business   – http://jvz1.com/c/620925/243274

6. Cinemagraph Source Club – http://jvz9.com/c/620925/243794

7. OptInUp Personal LIFETIMEhttp://jvz9.com/c/620925/244728

8. EasyAnimatorPro – http://jvz9.com/c/620925/197699

9. How To Make Money With Easy Animator Prohttp://jvz9.com/c/620925/218897

10. Vinci 3D – http://jvz1.com/c/620925/217846

11. VideoGifMixer – http://jvz9.com/c/620925/187811

12. Groove Animator – http://jvz9.com/c/620925/233835

13. 3D FBX to ZF3D file converter http://jvz9.com/c/620925/236346

14. UpNextEngagehttp://jvz1.com/c/620925/223492

15. The Youtube Graphics Creator – http://jvz9.com/c/620925/132567

16. Video Converter WL 200http://jvz9.com/c/620925/202898

17. Audio Converter WL 200http://jvz9.com/c/620925/203130

software-deals.ro

Evenimente generale Cluj – Allevents.in :

http://allevents.in/plugin/advanced-events.php?key=54a83bedd2

smokemania.ro

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s