Cine ne ghidează / monitorizează activitatea și decorporalizările?


Cam toți clarvăzătorii care au scris despre clarvedere menționează faptul că există „ghizi” care îi asistă în „ieșirile” lor, prezențe care se arată dacă intenționezi să îi vezi, să comunici cu ei, altfel se pare că „monitorizează” procesul fără a interveni în mod perceptual, ca și cum ar rămâne „în umbră”.
Nu putem ști cu siguranță ce rol joacă ei cu adevărat în aceste experiențe, dar este clar că ei intervin în ele și le pot influența puternic, chiar „imaginând” mediul în care tu crezi că te afli, deci un fel de realitate virtuală.
De aceea, nimic din ceea ce percepi în aceste „călătorii” nu trebuie luat ca atare, ca fiind realități obiective, căci există mereu ceva subiectiv, artificial, virtual, în ele, chiar întregul „peisaj” putând fi ceva… simbolic, rezultat al unei percepții ce oglindește în mod simbolic starea ta emoțională, credințele și convingerile tale.
Majoritatea cred că percep realități obiective, exterioare, dar de fapt nu este așa, și se află, ca în vis, prinși în niște constructe mentale simbolice imaginare, create de minte în mental.
Detașarea de corporalitate reprezintă o detașare de simțurile corporale, iar întrebarea care se pune este: ce percepi când ești detașat de simțurile corporale, și în ce măsură ești detașat de ele, complet sau parțial?
În vis nu ești detașat complet, de aceea senzațiile corporale pot lua aspecte imaginare simbolice, pot fi interpretate ca realități, așa cum dacă te dezvelești și îți este frig te poți visa că ești pe un munte unde este foarte rece.
Subconștientul tău creează continuu SCENARII, simbolice, multe au rol de protecție, mecanisme de apărare, de exemplu mi-a amorțit mâna în somn și am visat că un câine mă mușca de ea, și asta era ca să mă trezesc și să îmi schimb poziția mâinii. 
În inconștient există tot felul de mecanisme de protecție, de apărare, care se exprimă prin scenarii create de subconștient, simbolic, privind interpretarea lor.
Deci baza este INTERPRETAREA corectă, eficientă, a acestor „decorporări”, ” călătorii astrale”, căci marea majoritate a acestor experiențe sunt „călătorii în mintea ta” de fapt, nu în alte spații fizice.
În plus, INTENȚIA / AUTOSUGESTIILE pe care le creezi în mintea ta joacă un rol hotărâtor, căci vei călători unde intenționezi să călătorești, iar dacă nu intenționezi nimic atunci „aluneci” în scenarii ale subconștientului, create de mintea ta, pe baza experiențelor tale anterioare, aluneci în trecutul tău, imaginativ, simbolic.

bookcity.ro

Călătoriile astrale, decorporalizările, detașările de corporalitatea fizică, nu pot fi înțelese dacă nu se înțelege natura iluzorie a ceea ce „trăim” acum, aici, ca experiență de viață terestră.

 În cărțile lui Michael Newton se arată că suntem în permanență influențați de spiritele rămase în planul „real”, ele intervenind în ghidarea noastră în acest ” joc al vieții” tip realitate virtuală.
Fiind tip realitate virtuală, o influență mentală, putem spune că de fapt orice experiență pe care o vom avea va fi tot mentală, de tip virtual, căci accesarea realității de dincolo de virtualitate te-ar scoate din joc, ar fi „moartea” corporală.
Deci a lua lucrurile drept ceea ce par a fi reprezintă o… iluzionare, decorporalizare trece prin trepte ale jocului, niveluri, dar rămâi mereu în joc, nu ai ieșire, scăpare, până la… moarte.
Și atunci se pune întrebarea: ce crezi că vei obține prin clarvedere, decorporalizare?
Poți obține „iluminări”, ” revelații” privind adevărurile acestui joc, dar nu și privind realitatea de dincolo de jocul vieții, căci nu o poți accesa, fiind „captiv” mental în acest univers al jocurilor de tip realitate virtuală, în care ai intrat pentru a experimenta ceva, a învăța ceva, în… joacă 

În ”Cartea Spiritelor” și ”Cartea mediumilor” ale lui Allan Kardec poți vedea din altă perspectivă cum suntem influențați de spirite, cât de complex este acest joc al vieții, și cât de vulnerabil ești la influențele mentale și sufletești, telepatic. 
Când „ieși din corp” ești manipulat mental fără să îți poți da seama.

Problematica călătoriei în spirit (astrale) nu poate fi înțeleasă cât timp crezi că există interior și exterior.
Există spiritul care face experiența, ca un actor, dar în cadrul acestei realități el nu mai are nici un interior și exterior, căci el nu este nici în interiorul corpului nici în afara lui, ci în alt plan, există doar iluzia că ar fi prins în materie, în interiorul unui corp cu care se identifică pentru a se putea juca.
Călătoriile sunt în cadrul jocului, deci poți experimenta jocul de la diferite nivele, este ceva asta, nu este ceva foarte diferit de ceea ce experimentăm acum.
Este un alt nivel al acestui joc multilevel, dar este un joc interactiv în sensul că mintea are libertate creatoare.
Deci dacă te eliberezi de corp și nu știi ce faci, nu ai control conștient, ești prins rapid în alte scenarii mentale.
Ele sunt tot scenarii de joc, fac parte din joc, se desfășoară după regulile jocului, la fel pt toți dar specific după experiența și personalitatea fiecăruia.
De ce oare cei ce „ies” își păstrează personalitatea?

Deoarece ei nu sunt detașați complet de corporalitate, rămân ancorați de ea prin „cordonul de argint”, acea legătură descrisă de toți clarvăzătorii cu corpul, care se rupe doar la moartea fizică a corpului.
E atât de complex totul încât mintea omenească nu poate cuprinde și înțelege această complexitate, de aceea oamenii fac interpretări greșite și rămân blocați în iluzie constant, datorită credințelor și convingerilor lor.

Capacitățile extrasenzoriale se pot dezvolta ca orice capacități, prin exercițiu și antrenament, dar dezvoltarea percepției extrasenzoriale nu vine la pachet cu înțelegerea a ceea ce percepi, asta este fain, ai surprize continuu, percepi și nu știi ce percepi, nu poți interpreta corect, ai nevoie de interpreți cu experiență, altfel ești socotit nebun, caz patologic, și chiar tu vei crede ca ai înebunit, neînțelegând ce se întâmplă cu tine, cu lumea ta, cu viziunile / halucinațiile care le ai.
De la spiritualitate la nebunie / patologie e doar un mic pas, iar acest pas este pierderea controlului!
Când ai pierdut controlul percepțiilor extrasenzoriale, când ele se manifestă haotic, incontrolabil, atunci ai pus-o, ești declarat caz patologic, nu caz… spiritual. 

De aceea sunt puțini duspuși să povestească trăirile lor extrasenzoriale, căci sunt luați drept duși cu pluta, sorcova, etc. 

books-express.ro

Suntem „închiși”, ” prinși” într-un joc al vieții, cu o ”tehnologie” foarte sofisticată, iar o întrebare cheie este: ne-am lăsat prinși în joc în mod conștient sau inconștient, cu voia noastră sau fără voia noastră?

Această voie, voință proprie, este în directă proporționalitate cu conștiența fiecăruia, se pare.
După cum relevă ședințele de regresie ale lui Corrado Malanga, Calogero Grifasi, există entități inteligente fără corp în cadrul acestui joc, care cumva ne-au pus / convins pe noi să facem această experiență dificilă, să experimentăm această lume terestră a suferinței, iar ele încearcă să beneficieze de „învățăturile” noastre fără a fi nevoie de a suferi și ele aceste experiențe dificile, neplăcute, traumatice, etc.
În plus, există entități fără corp fizic care se pare că nici nu pot prelua un corp fizic pt a face experiența, deși și-o doresc, și atunci tot încearcă să „posede” corpurile fizice pe care noi le-am preluat ca să facem experiența vieții terestre.
Și, ca să fie și mai complicat jocul, există entități în joc care au corp, dar vor să devină nemuritoare corporal, în cadrul jocului, deci să nu mai moară corporal în joc, și au o tehnologie sofisticată, avansată (alienii, extratereștri) cu care încearcă să facă hibridizări, mutări ale părții lor spirituale dintr-un corp în altul, copierea părții sufletești, clonări, pentru a trăi veșnic „sărind” dintr-un corp în altul la nesfârșit înainte ca corpul în care sunt să moară fizic.
Deci unii vor să ne „fure” sufletul, adică experiența, să și-o însușească fără a face ei înșiși jocul vieții pe pielea lor, alții vor să ne „fure” corpurile, pentru a face continuu experiența, dobândind imortalitatea fizică.  
Dar și unii și alții se pare că nu înțeleg ceva, că efectiv nu are rost asta, că nu se poate, deși pare posibil.
Există mitul Diavolului care vrea să fure sufletul oamenilor la moartea lor, care face pacte cu oamenii păcălindu-i, pentru ca oamenii să își cedeze benevol la moarte sufletele lor.

Asta este consecința următoarei observații: la moartea fizică sufletul cu toate informațiile pe care le-a acumulat într-o viață de om este resorbit în spirit, după care dispare.
Spiritul a emanat la naștere acest „corp sufletesc”, care există pe durata unei vieți și este ca o interfață între spirit și materie / corporalitate, și la moarte „downloadează” în spirit (prin resorbție) toată informația acumulată în suflet.
Diavolul, adică spiritele acorporale „rău / greșit intenționate”, percep acest proces, și cred că pot prelua această downloadare, în beneficiul lor, și încearcă să „viruseze” ființa omenească pentru a face ele downloadarea sau a „copia” această informație și a și-o însuși.
Deci acest joc al vieții este foarte complex, spiritele se dau drept ce vor ele, ființe luminoase, întunecate, îngeri, prieteni, membri si familiei decedați, zei, dumnezei, etc, pentru a manipula conștiența oamenilor în scopuri personale, interese personale.
Entitățile spirituale sunt bune sau rele conform gradului lor de conștientizare, al egoismului lor, căci își urmăresc interesele, și chiar cele ce conștientizează binele comun, general, devin bune, și lucrează în folosul intereselor de grupuri tot mai extinse, pt comunități tot mai mari.
Îngerii lucrează unu la unu, arhanghelii lucrează cu comunități, popoare, națiuni, fiind asimilabili cu niște „conștiințe de grup”, iar în Ierarhia cu 9 trepte care urcă până la Serafimi această conștiență este tot mai lărgită, mai cuprinzătoare, mai globală.
Doar Serafimii cunosc ” voia Domnului” și o fac cunoscută mai departe, o „implementează”.
Învățătura are drept scop dobândirea unei conștiențe tot mai extinse, iar lumile, nivelurile, dimensiunile existente în cadrul jocului vieții sunt nenumărate, unii spun infinite, deoarece Totul este Spirit, Universul este Mental, iar Mentalul nu are o limitare spațio-temporală deoarece el creează spațio-temporalitate nesfârșită, ca sa zicem așa. 🙂

interlink.ro

Dar subiecții lui Michael Newton, care și-a concentrat regresiile prin hipnoză asupra „vieții dintre vieți”, asupra realității spirituale, lumii spirituale, în care spiritele decorporate își desfășoară existența lor spirituală, descriu a viziune unitară, cu toții, în care nu există decât spirite „umanoide” se pare, care sunt răspândite în tot Universul, și care aleg să facă experiențe pe ce fel de planete / lumi vor, conform dorințelor și necesităților lor.
Este însă ceva de neînțeles în această viziune, faptul că subiecții afirmă clar că tot ce ne transmit din acea lume spirituală este SIMBOLIC, în sensul că nu există corespondențe pentru ceea ce este spațio-temporsl și ceea ce nu este, pentru ceea ce este realitate fizic materială și ceea ce nu este, adică pentru ceea ce este în joc și ceea ce este în afara lui.
În lumea spirituală spiritele învață să creeze lumi fizice, materiale, corpuri de ființe, ca niște programatori IT cumva, și afirmă că este o muncă dificilă, de aceea lucrează în echipe, iar Mentorii, ghizii, sunt prezenți peste tot, ei având de ghidat, fiecare, grupuri de spirite.
În aceastâ viziune, spiritele fac experiența jocului vieții în corporalitate ca o necesitate a dezvoltării și evoluției, ca o oportunitate, pe rând, cu toții, ghizii fiind spirite cu mare experiență în acest sens.
Această viziune are însă și ea o anumită limitare, și personal, păstrându-mi simțul critic, o pot considera un alt nivel al jocului, o „manipulare” care induce și ea necesitatea efectuării experienței, reluării încorporării din nou, căci toate aceste spirite pot avea și ele inoculată o amnezie privind ceea ce sunt de fapt, așa cum noi avem amnezie acum și percepem că aceasta este singura realitate existențială pentru noi, ca oameni. 

Ce e omul, ființa omenească, în esența sa?
Un corp fizic terestru creat prin bio-inginerie, un avatar, un fel de robot foarte performant, posedat de un spirit inteligent care ia această corporalitate în posesie, pentru a se… juca, a experimenta mediul terestru, căci fără un corp nu are cum. 
Întrebare: suntem noi „spirite malefice” deoarece posedăm aceste corpuri prin voința noastră, ca și cum ar fi „ale noastre”, în proprietatea noastră, în stăpânirea noastră, sau cineva le-a creat pentru noi, ca să ne putem juca, responsabil, ca pe niște avatari existenți în cadrul unui joc de realitate virtuală, pe care orice jucător îi poate manevra după bunul plac, timp de un joc / o viață?
Ce zici? 

https://www.facebook.com/groups/600919046595158/permalink/1615568388463547/ 

”Acest tratat vorbește despre cicatricele pe care le-au făcut extratereștrii societății umane dintotdeauna, ascunzându-se în spatele religiilor, politicii și puterii, folosindu-se de prostia unor oameni goi pe dinăuntru.
Însă acest text vorbește despre adevărata natură a omului și a Universului, face diferența între Suflet, Corp, Minte și Spirit, între realitatea reală și realitatea
virtuală, oferind și cheia de lectură pentru o putea transforma.
De fapt, mi-am dat seama că studiind extratereștri am comis o mare greșeală metodologică – nu se pot studia extratereștrii fără să cunoaștem cum suntem făcuți
noi înșine.
Mi-am dat seama repede că extratereștrii căutau în noi ceva ce ei nu aveau, ceva ce noi nu știam că avem, ceva ce face ca mulți oameni să fie parte integrată din Dumnezeu.
Scopul acestui tratat este acela de a clarifica și acesta se adresează răpiților italieni, care, dacă vor reuși să-l citească pe tot, se vor recunoaște în acest scenariu teribil.
Exact în acel moment vor fi făcut primul pas spre eliberarea lor și spre a noastră!
A te elibera de extratereștrii înseamnă să te eliberezi de toate formele de putere, chiar și de cele pe care suntem învățați de mici să le respectăm, și să poți
recunoaște falșii zei de Dumnezeu adevărat.

Citind acest tratat se va înțelege că Dumnezeu adevărat este ceva care se află în interiorul omului și nu în exteriorul lui.

Cine spune să căutăm în afara noastră, de cele mai multe ori o face pentru a ne deruta și pentru a ne obliga să acceptăm un Dumnezeu fals, care atunci când se prezintă spune: „EU SUNT CEL CARE SUNTEM!”, față de ceea ce spune adevăratul Dumnezeu, care este în interiorul nostru: „EU SUNT CEL CARE ȘTIE CINE SUNTEM!”
Este o mare diferență.
Vom începe vorbind despre extratereștri și vom termina vorbind despre Dumnezeu, adică despre OM, dar această chestiune nu este pentru ufologi, nici
pentru oamenii de știință și nici pentru extratereștrii – aceste chestiuni sunt pentru cei care au Suflet și nu l-au „vândut diavolului.”
Acest tratat este dedicat tuturor răpiților care m-au ajutat prin mărturiile lor și prin voința lor de a vedea clar, care au luptat și luptă alături de mine împotriva
acelei componente a prostiei umane care ne-a condus pe marginea prăpastiei.”

Dovezile obiective ale unei răpiri care a avut loc, și nu cele subiective (care sunt caracterizate de diferiți indici de validitate), în ziua de azi sunt tot mai greu de
demontat.
De exemplu, răpiții, în hipnoză, povestesc că au suferit o ciudată intervenție chirurgicală prin nas, Hopkins fiind primul care a găsit un microcip în interiorul
creierului unui răpit, care descrisese o astfel de intervenție.
Acel tip de implant, introdus de obicei prin una dintre nări (de obicei dreapta) până se ajunge la osul sfenoid (care este astfel spart), implantul ajungând apoi în poziția sa finală, adică în interiorul hipofizei, a fost descoperit apoi la mulți răpiți prin intermediul RMN-ului (Rezonanță Magnetică Nucleară), TAC (Tomografie Axială Computerizată) și uneori chiar și prin intermediul unor simple radiografii frontale și parietale.

Alte tipuri de implanturi au fost descoperite sub cicatricele pe care răpiții le au pe corp, dar fără să știe acest lucru la nivel conștient; totuși, în hipnoză, aceștia
își amintesc mereu operația pe care au suferit-o, chiar dacă de multe ori nu știu să spună cu certitudine dacă în timpul operației li s-a extras sau li s-a introdus ceva în corp.
Derrel Sims a aprofundat în SUA cercetarea și cu ajutorul doctorului Leir și a celorlalți chirurgi, a extras din corpul mai multor răpiți, când a fost posibil, niște
obiecte microscopice ciudate, dintre care unele, ce au fost studiate de cel puțin cinci universități americane, au scos la iveală un procent izotropic (elementele din
care era făcut implantul) diferit de cel terestru, confirmând fără niciun fel de „dubiu logic” proveniența extraterestră. Definiția de „dubiu logic” arată că din punct de vedere tehnic nu există certitudine nici măcar pentru existența reală a
Universului, despre care un anumit fizician spune că este de fapt o hologramă gigantică. În fața anumitor rezultate pot fi prezentate și alte explicații, dar acestea
se dovedesc a fi mult mai puțin plauzibile față de soluția extraterestră.”

”Există cinci nivele de Interferență Extraterestră, dintre care, precedent cercetării mele, era cunoscut doar primul.

Primul nivel de Interferență Extraterestră descrie răpirea ca pe un fenomen invaziv, în care niște ființe, de obicei mici de statură și de culoare gri închis sau negre, uneori albastre, prelevă subiectul și îl conduc într-un mediu tehnologic, unde acesta este supus unor operații chirurgicale pe un fel de masă de operație; atât femeilor, cât și bărbaților le sunt implantate microcipuri de control. Asta este tot ceea ce reiese foarte clar din expunerile diverșilor studioși americani.

În realitate, lucrurile sunt un pic mai complicate. Există cel puțin doisprezece rase extraterestre care au conexiuni cu umanitatea și, chiar dacă utilizează tehnici diferite, până la urmă caută același lucru, așa cum se va vedea mai departe.

Fiecare dintre aceste rase are la dispoziție ființe mititele, definite generic „Gri” sau EBE (Entități Biologice Extraterestre), așa cum reiese din anumite documente CIA (declasificate prin FIOA), care pot fi considerate un fel de „cyborg”, adică adevărați roboți biologici, obținuți prin clonare.

După cum am afirmat deja, există diverse tipuri de Gri, care sunt descrise în mod asemănător, dar care au caracteristici morfogenetice diferite, cum ar fi de exemplu culoarea pielii și înălțimea.

Aceste ființe sunt descrise cu precizie în timpul hipnozei, în funcție de rasa extraterestră cu care au conexiuni.

Chiar de la primele ședințe de hipnoză a reieșit foarte clar că descrierile înfățișării extratereștrilor nu erau coerente dacă mergeam pe ipoteza conform căreia ar exista o singură rasă extraterestră – ori subiecții hipnotizați inventau descrieri în esență asemănătoare dar diferite în detalii, ori existau diferite tipuri de extratereștri, asemănătoare, dar nu identice.

Descrierile au fost examinate în cele mai mici amănunte, pentru a reuși să extragem din ele informații pe cât se poate de sigure.”

AL CINCILEA NIVEL DE INTERFERENȚĂ EXTRATERESTRĂ

Dar încă lipsea o za din lanț – egiptenii antici chiar descriau existența Corpului fizic, a Minții și a Sufletului, dar și pe cea a Spiritului. Nu se știa despre ce este vorba.

Pentru a scurta povestea, evitând complicații inutile în această lucrare: din mințile răpiților ieșeau la iveală în hipnoză urme de amintiri ale unor vieți trecute aparținând unor ființe extraterestre cu totul diferite de noi – Ființele de lumină – cu totul diferite de noi, ființe care, chiar dacă sunt foarte longevive, sunt mortale, pentru că, din câte am aflat, din toată creația, doar Creatorul și o parte din ființele umane au Suflet.

Aceste Ființe de Lumină probabil că sunt cele pe care cultura noastră mitologică le definește ca fiind „spirite imortale” și care i-ar controla pe extratereștrii responsabili cu fenomenul de răpiri extraterestre, care, la rândul lor, i-ar controla pe cyborgii Gri, care ar controla întreaga umanitate.

Ființele de Lumină erau structurate în mod asemănător cu ceea ce noi am numi „Spirit” , care, după cum vom vedea în continuare, se diferențiază substanțial de ceea ce eu definesc ca fiind Suflet.

Reiese de aici că există diferite tipuri de ființe umane:

1. Corp cu Minte

2. Corp cu Minte și Suflet

3. Corp cu Minte și Spirit, fără Suflet

4. Corp cu Minte, Spirit și Suflet.

Devin astfel comprehensibile diferitele fenomene pe care Biserica le descrie ca fiind „posesiuni demonice”, care ar avea loc atunci când o persoană nu acceptă prezența, în interiorul său, a unei „Ființe de Lumină” – un parazit negativ.

Poate că aveam de-a face cu entități mai pozitive, care trăiesc în simbioză cu Sufletul proprietarului? Sau poate că Ființa de Lumină preferea să staționeze în corpurile persoanelor dotate cu Suflet pentru că astfel putea să exploateze „energia” Sufletului pentru a nu îmbătrâni, având în vedere că matricea de puncte de lumină era lipsită de dimensiune temporală și din acest motiv fiind eternă? Da! Chiar așa era!

Toate aceste ființe vor Sufletul, pentru că sunt toate muritoare și vin să-l caute în unicul loc din Univers unde, după câte se pare acesta există.

Aveam o cheie de lectură clară, care dădea impresia că explică tot și asta se întâmpla pentru prima dată în istoria cercetării acestor fenomene. Această explicație avea calitatea de a pune de acord fizica, metafizica, ezoterismul și istoria planetei noastre.”

Sursa: Corrado Malanga – Alien Cicatrix (I)

Posted by Katona Nicolae on Monday, October 29, 2018

Corrado Malanga – Hipnoză Regresivă

Acest articol se leagă de altele, ca piesele unui puzzle, deci te invit să studiezi puzzle-ul

Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului Loveblog4all, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele „Spirit” şi „Kato – Parapsihologie, Extrasenzorial”, peste 500 articole!  http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

Playlistul meu Youtube cu toate liveurile mele (abonează-te să fi la zi cu noutățile):   https://www.youtube.com/playlist?list=PLbN5sJc5PARAhcfd1Y0YoBJn-SW_XiRFI

Lecturarea acestui articol ca material video:

Playlistul meu YouTube ”Clarvederea”:

Vezi și articolul ”Ieșirea din Eu , Decorporalizarea, Detașarea senzorială”

Atlantis - Învață să stăpânești arta materializării dorințelor

Cuprinsul tuturor postărilor (articolelor) mele:  http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

POŢI ASCULTA şi DOWNLOADA materiale audio mp3 ale mele de aici : https://drive.google.com/folderview?id=0B6aZWulFbbTCfl82UVVjeFVybzg4U2E1SlF0TV9rSnRvMlVnUEhxMVE0T0w1Y1VZOEhWS3c&usp=sharing

CĂRŢI SPIRITUALITATE  (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, mai jos, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici : https://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=wordpress/CkQf&loc=en_US

Apasă simultan pe tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks) în browserul tău.

Consultă marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate) : http://youtube.com/user/katonanico 

Te poţi Abona şi la celelalte siteuri ale mele, să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici :

Loveblog4allhttps://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=LoveBlog4All&loc=en_US

Linkul către site : http://loveblog4all.blogspot.ro/                                

Kato – Parapsihologie, Extrasenzorialhttp://feeds.feedburner.com/Kato-ParapsihologieExtrasenzorial,

Linkul către site :  http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/

SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc.

1. Explaindiohttp://jvz1.com/c/620925/123757

2. 200 3D Intro / Outro / Logo Sting animationshttp://jvz9.com/c/620925/236344

3. The Creator 7 – http://jvz1.com/c/620925/8013

4. FlickGraph – http://jvz1.com/c/620925/243264

5. GraphPlayer Business   – http://jvz1.com/c/620925/243274

6. Cinemagraph Source Club – http://jvz9.com/c/620925/243794

7. OptInUp Personal LIFETIMEhttp://jvz9.com/c/620925/244728

8. EasyAnimatorPro – http://jvz9.com/c/620925/197699

9. How To Make Money With Easy Animator Prohttp://jvz9.com/c/620925/218897

10. Vinci 3D – http://jvz1.com/c/620925/217846

11. VideoGifMixer – http://jvz9.com/c/620925/187811

12. Groove Animator – http://jvz9.com/c/620925/233835

13. 3D FBX to ZF3D file converter http://jvz9.com/c/620925/236346

14. UpNextEngagehttp://jvz1.com/c/620925/223492

15. The Youtube Graphics Creator – http://jvz9.com/c/620925/132567

16. Video Converter WL 200http://jvz9.com/c/620925/202898

17. Audio Converter WL 200http://jvz9.com/c/620925/203130

software-deals.ro

Evenimente generale Cluj – Allevents.in :

http://allevents.in/plugin/advanced-events.php?key=54a83bedd2

smokemania.ro

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s