Ce este Hipnoza Regresivă Eterică? Explică J Fernandez


                                       images

55-RO Ce este hipnoza, de ce eterică, de ce să o încerci şi câte sesiuni să faci ? – Johanny Fernandez

Linkul acesta deschide playlistul la videoclipurile lui Johanna  https://youtu.be/YRZhmw9rziw?list=PLbN5sJc5PARDR9y0ZC_D5AVfljjY1tav-

Playlistul Youtube Hipnoză Regresivă Calogero Grifasi, Giuseppe Mangini  Videourile lui Johanna Fernandez sunt în partea de jos a playlistului

Mind Synergy - Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă

Transcrierea

Aşa cum am spus, doresc să împărtăşesc cu voi tot ce am învăţat făcând diverse cursuri, studiind, citind cărţi şi în urma experienţelor mele de viaţă.

Nu vreau ca voi să luaţi aceste informaţii ca şi cum eu aş fi o maestră care vă spune cum să trăiţi sau cum să descoperiţi toate secretele..

Să mă luaţi doar ca o simplă persoană dornică să împărtăşească cu voi toate experienţele.

Pozitive şi negative deopotrivă, pentru că învăţăm din toate, totul este important, complementar.

Astfel, vă pot fi utile toate aceste informaţii.

Voi începe să vorbesc la modul serios în acest video de un important instrument pentru noi, însă chiar dacă este un subiect serios nu voi vorbi ca şi cum aş fi la universitate.

Mă voi exprima într-o manieră liniştită şi simplă, în aşa fel încât până şi bunica voastră să înţeleagă despre ce vorbim. Cât mai simplu cu putinţă !

Deci vom începe prin a înţelege mai bine ce este de fapt hipnoza eterică.

Putem spune hipnoză regresivă eterică, dar de ce eterică ?

Ce este hipnoza regresivă?

Este o stare psiho-fizică diferită în care te afli ca atunci când faci activităţile tale zilnice.

Te simţi ca în vise, adică pare că ai dormi dar în acelaşi timp eşti treaz(ă). Poţi să faci ce vrei..să te ridici, să bei apă, să aprinzi lumina, etc..

Eşti complet relaxat(ă) dar conştient(ă) de ceea ce se petrece.

Este important să înţelegem asta pentru că atunci când se vorbeşte despre hipnoză, majoritatea persoanelor o asociază cu hipnoza artistică, de scenă, de spectacol.

Acel tip de hipnoză pe care o vedeţi la televizor sau la spectacole, unde hipnotizatorul introduce persoana într-o stare de transă iar ea devine uşor controlată, ca o marionetă; face tot ceea ce îi spune hipnotistul.

Aceste lucruri nu se petrec atunci când facem o hipnoză eterică. Rămâi pe deplin conştient(ă) de ce se întâmplă.

Asta înseamnă că poţi bea apă dacă ţi-e sete, poţi merge la toaletă, poţi aprinde lumina, poţi să te muţi din pat pe canapea, poţi să răspunzi la telefon dacă vrei..

Deşi este indicat să nu te deranjeze telefonul, să îl ai oprit pentru că în acel moment faci ceva important pentru tine şi este bine să fi relaxat(ă) şi concentrat(ă).

Şi spun astea pentru a se înţelege foarte clar că voinţa ta nu este pusă în mâinile altcuiva. Hipnotizatorul nu poate să manevreze sau să schimbe voinţa ta. Tu eşti cel/cea care decide !

Tu decizi ce se petrece acolo, ce vrei să faci sau să nu faci. Dacă de exemplu vizualizezi ceva despre care nu te simţi comod(ă) să vorbeşti, poţi să nu vorbeşti.

Dacă vrei să te opreşti din hipnoză, poţi face asta. În orice moment eşti liber să decizi dacă vrei să te opreşti sau să continui.

De ce o numim eterică ?

Hipnoza eterică este aceea când reuşeşti să percepi, să simţi, să trăieşti totul fără să te foloseşti de cele 5 simţuri ale tale, de corp.

Cele 5 simţuri sunt legate de acest vehicul fizic perfect de care ne folosim ca să existăm aici, în această dimensiune.

Dar când se vorbeşte despre eteric este tot ceea ce este paranormal, care nu este explicat dintr-un punct de vedere ştiinţific, de ştiinţă.

Tot ceea ce ştiinţa nu ştie să explice că este posibil sau ceea ce nu acceptă că este posibil.

Este important să explic tuturor celor care doresc să facă o hipnoză, că nu are nimic de a face cu ceea ce este ştiinţific sau cu medicina.

Hipnotizatorul care face o hipnoză, nu este medic ! Medicul nu poate fi înlocuit niciodată cu un hipnotizator.

Hipnotizatorul niciodată nu îţi va pune diagnostic sau să-ţi prescrie un tratament pe care trebuie să-l urmezi. Asta o face medicul.

Pentru orice eventuală boală pe care o ai, este important să faci vizitele la medic şi cu el să rezolvi problema.

Dacă după aceea la nivel eteric vrei să afli, dacă există cauze în legătură cu boala respectică, atunci da se poate vedea acest aspect.

Dacă descoperi cauza la nivel ezoteric a bolii respective, asta nu înseamnă neapărat că boala va dispărea. Sau că faci hipnoza pentru un miracol, pentru a vindeca boala.

Hipnoza se face pentru a lua la cunoştinţă ceea ce se petrece în eteric iar în urma acestei conştientizări a părţii tale subliminale, integrezi informaţia.

Dacă apar schimbări iar boala dispare, noi numim asta “efect Placebo”.

Dar să ne amintim că hipnoza nu se face pentru a obţine un miracol sau pentru a vindeca o boală. Pentru a vindeca ceva, se apelează medicii.

Hipnoza se face pentru a vedea dacă există ceva ce interferează, pentru a integra acea informaţie şi pentru a permite subconştientului să lucreze cu ea producând o schimbare în noi.

interlink.ro

Şi ce putem trata cu hipnoza eterică ?

Tot ceea ce nu are o explicaţie, ca de exemplu: când auzi voci, vezi persoane care de fapt nu sunt fizic în această dimensiune, când ai senzaţii stranii, simţi prezenţe şi nu doar astea.

Unele persoane pot face hipnoza chiar dacă se simt bine dar vor să se înţeleagă mai bine, să afle mai multe despre ei. De exemplu să afle de vieţile anterioare sau să afle de ce se află aici..

Sau se pot trata stări care sunt mai serioase ca de exemplu: depresia, anxietatea, stresul, eşecul, obsesia, stima de sine scăzută, complexele, relaţia proastă cu tine însuţi sau cu alte persoane, traumele, crizele de panică, tulburările alimentare, bipolaritatea..şi o mulţime de alte probleme de acest fel. Există o listă infinită de probleme ce se pot trata prin hipnoză.

Şi cum am spus mai devreme, poţi să afli despre vieţile tale anterioare, să înţelegi cine ai fost, cum ai ajuns pe această planetă, ce ai de făcut aici, poţi să-ţi cureţi aura, corpurile subtile, să cureţi energia casei tale, poţi să ajuţi o altă persoană care este în viaţă sau care a decedat şi este cumva blocată în acest plan.

Putem face cu adevărat multe lucruri prin hipnoza eterică regresivă.

Este mai bună hipnoza directă sau cea telepatică ?

Înainte de a decide asta trebuie să aflăm dacă putem să intrăm în stare hipnotică sau nu.

Din acest motiv, la sfârşitul înregistrării voi lăsa un link către un video de pe canalul meu unde puteţi să faceţi testul hipnotic pentru a vedea dacă reuşiţi să intraţi în hipnoză.

Deci în ce cazuri este recomandată o hipnoză indirectă, adică cu o persoană de suport ?

1. În cazul în care atunci când faci testul hipnotic, corpul fizic se relaxează însă mintea ta continuă să vorbească şi nu reuşeşti să o opreşti, să o linişteşti.

2. În cazul în care corpul se relaxează, mintea se calmează însă tu te întrebi ce e de făcut în continuare pentru că nu reuşeşti să vezi sau să simţi nimic. Şi când adormi sau dacă nu adormi totuşi nu se întâmplă nimic.

3. Alt caz poate fi când reuşeşti să-ţi relaxezi total corpul, mintea să o linişteşti şi începi să vizualizezi lucruri dar care te sperie iar tu nu poţi sta cu ochii închişi sau începi să ai palpitaţii la inimă şi te opreşti.

4. În cazul în care nu reuşeşti să vizualizezi sau să simţi nimic pentru că ori glandula ta pineală este calcificată (în mai mică sau mai mare proporţie) ori ai o conformaţie psiho-fizică ce nu-ţi permite vizualizarea.

Deci şi în acest caz ca şi în celălalte, poţi apela la o persoană de suport.

Dacă cumva faceţi testul hipnotic şi nu reuşiţi de imediat să intraţi în starea de hipnoză, nu gândiţi că nu puteţi, că ştiaţi că nu puteţi, nu !

Încercaţi de mai multe ori pentru că dacă vreţi cu adevărat, creaţi !

Este normal deoarece nu suntem obişnuiţi ca mereu să ne relaxăm corpul şi mintea, să nu ascultăm inconştientul care probabil ne distrage.

Oferiţi-vă timp, iubire şi compasiune pentru a reuşi.

Eu consider că cel mai bine ar fi să o faceţi directă pentru că astfel trăiţi direct experienţa şi nu o face altcineva pentru voi.

Deci dacă se întâmplă cazurile de mai sus, este mai bine să o faceţi cu o persoană de suport.

Însă dacă nu ţi-e frică să vezi entităţi, extratereştri, să simţi emoţii puternice, dacă reuşeşti să-ţi relaxezi corpul şi mintea, să vizualizezi şi să simţi, atunci îţi recomand să faci hipnoza directă pentru că aşa trăieşti experienţa.

Iar dacă apare un elefant roz, tu ai reuşit să-l vezi ! Vei crede pentru că tu l-ai văzut, l-ai simţit, a fost ceva real !

Cum poate o persoană să se conecteze telepatic cu mine ?

Mulţi care ar dori o hipnoză telepatică se întreabă: “cum reuşeşte acea persoană să se conecteze cu mine, de unde ştiu prin ce trec, cum mă simt, ce mi s-a întâmplat, ce probleme are subconştientul meu dacă eu însumi nu ştiu? Cum poate cineva din afara mea să ştie astea?“

Este într-adevăr un lucru minunat pentru că în realitate toţi provenim din acelaşi “loc”, toţi suntem Unul. Unul este compus din noi toţi.

Putem spune că cealaltă persoană este un alt eu, sunt eu în alt corp sau în alte corpuri, o altă persoană sunt de fapt eu care trăieşte alte experienţe.

Acea conştiinţă de unde toţi provenim, se află în mai multe corpuri şi suntem acea conştiinţă ! Suntem Unul dar în mai multe corpuri, diferite.

Deci din acest motiv putem comunica telepatic unul cu celălalt. Şi nu doar unii au această capacitate, ca de exemplu cei care canalizează, ci toţi o avem.

Doar că unii au pierdut-o pe parcurs, alţii o au mai adormită, alţii nu sunt conştienţi de faptul că o au..deci este ceva special şi toţi o avem.

Vă pun un exemplu. Poate vi s-a întâmplat să vă gândiţi la cineva şi ulterior să vedeţi persoana respectivă pe stradă sau la supermarket, ori să primiţi un telefon neaşteptat de la ea, ori altcineva să o menţioneze într-o discuţie aducând veşti despre ea.

Deci astea vin telepatic, faptul că ne gândim la o persoană şi ulterior o întâlnim. Asta înseamnă că înaintea întâlnirii, a avut loc o comunicare telepatică.

Alt exemplu este când te gândeşti la o melodie, o fredonezi în gând şi imediat o altă persoană de lângă tine începe să cânte aceeaşi melodie. Şi îţi spui: “ wow, exact la melodia asta mă gândeam eu!”

Deci este o comunicare telepatică ce are loc între persoane. Aceste mici exemple le-am dat ca să înţelegem cam cum funcţionează telepatia.

Deci da este posibil, cum tu eşti energie, eu sunt energie şi toţi facem parte din această energie, putem să comunicăm telepatic între noi.

Şi cu siguranţă pe viitor, telepatia va fi modul de comunicare cel mai utilizat.

Pe vremuri ne comunicam cu ajutorul acelor telefoane cu fir, acum comunicăm cu ajutorul telefoanelor mobile deci fără fir, iar pe viitor cu siguranţă comunicarea va fi la nivel telepatic.

Tot aşa cum există fiinţe pe alte planete care comunică telepatic sau cum noi în ambient hipnotic comunicăm deja telepatic.

În cazul meu, în hipnoza pe care am făcut-o prima dată, am reuşit să comunic telepatic cu un unchi care decedase.

Ceea ce m-a impresionat la prima comunicare cu el a fost că eu îl vizualizam zâmbind dar în acelaşi timp el îmi vorbea “cu mintea”..

Iar eu care nu mai experimentasem aşa ceva până atunci, îmi puneam întrebarea cum este posibil ca eu să ascult ce-mi spune dar gura lui să nu se mişte.

Aici, în planul fizic, noi suntem obişnuiţi cu imaginea gurii care se mişcă, cu gesticulările de mâini şi cu mişcarea corpului atunci când vorbim.

Dar există comunicarea telepatică şi nu este necesar să se mişte corpul, gura sau mâinile. Este o comunicare făcută prin energia noastră, prin esenţa noastră.

Astfel se face că o persoană care nu te cunoşte poate să intermedieze pentru tine, poate comunica cu tine, poate vedea tot ceea ce este nevoie pentru a rezolva problemele în tine..desigur cu permisiunea ta.

Dar nu ea va face munca, ci partea ta subconştientă. Persoana de suport doar arată instrumentele cu care poţi lucra.

Şi asta este foarte important. Pentru că nu mai suntem în era în care eu să fac munca în locul tău. Psihologul să facă munca în locul tău sau shamanul să facă munca în locul tău, şamd.

Ne aflăm într-o paradigmă diferită – unde fiecare persoană trebuie să fie responsabilă cu/pentru viaţa sa, cu deciziile sale, cu acţiunile sale.

Deci să acţioneze singură, făcând ceea ce este important pentru ea. Să acţioneze din interiorul propriei fiinţe.

Este mai bine să se facă hipnoza în persoană sau pe internet ?

Putem spune că rezultatul este acelaşi. Ceea ce diferă este modul în care se experimentează.

Pentru că dacă o faci în persoană, este normal că simţi persoana, simţi energia ei, auzi vocea, mai aproape de tine.

Dar rezultatul este la fel cu acela dacă o faci pe internet pentru că şi pe internet auzi vocea, deci nu influenţează absolut cu nimic rezultatul.

Mulţi sunt temători pentru că nu au mai făcut niciodată prin internet, cred că dacă se întrerupe convorbirea, se rămâne în stare de transă sau adormire. Dar nu este aşa!

Nu adormi, mereu eşti conştient(ă), iar dacă cumva se întrerupe convorbirea evident că nu vei mai auzi vocea iar tu vei deschide ochii.

Se reia convorbirea Skype iar tu te relaxezi iarăşi ca la început. Deci nu este nici o problemă, din punctul acesta de vedere poţi să rămâi liniştit.

Cum te simţi după o hipnoză regresivă ?

Cum te poţi simţi după o sesiune hipnotică? Unii se simt imediat foarte bine, dorm foarte bine de imediat, în cazul meu aşa a fost pentru că sufeream de insomnie.

Ţin minte că imediat după prima sesiune pe care am făcut-o, în noaptea aceea am dormit perfect ! Îmi spuneam că de fapt aşa este când se doarme cu adevărat, minunat!

Sunt alţii care obţin rezultate după 1-2 luni de zile, alţii după un an de zile se întorc să lase testimoniale cu apariţia primelor rezultate. Deci este ceva subiectiv.

Mereu spun că trebuie să avem răbdare, gingăşie, compasiune pentru noi înşine.

Să nu ne impacientăm, să nu ne grăbim să afirmăm că nu vedem rezultatele, că nu au loc schimbări evidente. Fiecare persoană are ritmul său, timpul său de a face digestia.

Dacă eu mănânc spre exemplu un măr pot face digestia în 15 minute dar altă persoană nu este ca mine şi face digestia în 2 ore.

Deci aşa este şi la hipnoză. Trebuie să ai răbdare cu ritmul tău personal. Nu să spui că vrei să faci o nouă hipnoză după 2 luni pentru că nu vezi rezultatele.

Trebuie să laşi timpul să treacă pentru că ai făcut o muncă cu sufletul tău, cu partea ta subliminală, deci să ai răbdare.

De asemenea dacă a avut loc o mişcare energetică puternică în planul eteric, toată acea energie trebuie să se echilibreze bine iar pentru ca acel rezultat să ajungă aici în partea mai densă, fizică este nevoie de timp. Nu se poate întâmpla instant.

Deci este important să avem răbdare. Te poţi simţi singur(ă), poate simţi ca şi cum îţi lipseşte ceva, te poţi simţi nostalgic(ă) sau agitat(ă).

Şi este normal asta, pentru că se face o muncă energetică intensă, deci lent trebuie să se echilibreze totul.

Iar când spun lent nu mă refer la un timp de 10 ani! Lent în sensul că ai nevoie de un timp al tău pentru ca totul să se aşeze.

În cazul în care simţi tristeţe, nostalgie, este absolut normal deoarece partea ta subliminală probabil a fost obişnuită cu un anumit program, implant, suferinţă, şi cine ştie de câţi ani de zile.

Iar atunci când i le scoţi, i le mături, i le cureţi, ceva devine diferit.

Inconştientul nu preferă schimbările, fiindu-i frică şi dorind siguranţa lucrurilor pe care le cunoaşte deja, poate să-ţi transmită acele mesaje, acele stări.

Dar este ceva normal, trebuie să trecem prin aceste emoţii, să le observăm şi să le dăm drumul să plece.

Vei vedea cum echilibrul se va instaura şi trebuie să ai multă încredere în tine, în cine eşti, din acel moment să ai credinţă în tine şi să începi să creezi persoana care vrei să fii !

Hipnoza pentru o altă persoană

Hipnoza telepatică se poate face de asemenea pentru acele persoane care sunt bolnave sau pentru minori. La minori este necesar să fie prezenţi mama sau tatăl.

Iar în cazul unei persoane cu o problemă gravă de sănătate, este important ca ea să fie pusă la curent, să fie informată că i se va face o hipnoză.

Pentru că nu este etic să se facă o hipnoză unei persoane care nu ştie că se va face asta pentru ea.

De ce consider că nu este etic? Pentru că poţi crea un conflict între partea subconştientă şi partea raţională a persoanei respective.

Este logic că dacă partea raţională decide să facă o hipnoză, atunci şi partea subconştientă va avea această informaţie.

Dar dacă persoana nu ştie că se va lucra în hipnoză pentru ea, este ceva delicat, pentru că se lucrează cu diamantul fiinţei, direct cu sufletul, cu partea subliminală a persoanei.

Deci dacă lucrezi cu partea subliminală dar partea raţională nu ştie asta, se creează un conflict între cele două, deci evident nu este o procedură bună în dezvoltarea procesului de creştere personală a persoanei, pentru că nu putem ştii cum îi este ei mai bine să se petreacă acest proces.

În cazul persoanelor care sunt bolnave psihic sau care nu pot vorbi sau nu se pot ajuta singure, responsabilitatea o poate prelua fie mama, tatăl sau orice alt familiar- tutorele ei.

Şi se poate lucra astfel pentru a vedea dacă există interferenţe eterice, implanturi, se poate face o curăţare ajutând astfel persoana respectivă.

Chiar şi aşa nu este garantat un rezultat perfect şi puternic tocmai pentru că partea raţională a persoanei nu ştie ceea ce se petrece la nivel ezoteric, nu face uz de voinţa ei conştientă.

Cel mai bine este ca clientul (în hipnoza ezoterică vorbim de client, nu de pacient pentru că nu aplicăm medicina) să fie informat tocmai pentru a evita un conflict între partea subliminală şi cea raţională.

Şi ce se întâmplă când faci o hipnoză eterică? Ce se întâmplă cu voinţa ta?

Repet încă o dată: voinţa ta este în mâinile tale, tu o manevrezi !

Lucrul minunat în hipnoza eterică este acela că poţi înţelege cum să manevrezi voinţa ta, cum să o aplici.

O descoperi ca fiind un instrument nu doar în viaţa ta de zi cu zi când eşti conştient(ă) ci şi în ambientul eteric.

Pentru că acolo eşti în contact cu partea cea mai profundă a fiinţei tale, cu subconştientul.

Deci este un instrument foarte bun atunci când intri într-o intimitate atât de profundă cu tine însuţi, pentru că ajuţi subconştientul să înţeleagă ceea ce vrei să faci cu adevărat.

Dar şi viceversa, înţelegi ceea ce subconştientul vrea.

Pentru că de multe ori la nivel raţional vrem ceva, iar la nivel subconştient vrem altceva iar atunci vorbim de un dezechilibru.

Începem să ne autosabotăm neştiind de fapt de ce, dar de fapt este pentru că subconştient vrem ceva iar conştient vrem altceva.

Deci tocmai asta este partea extraordinară în hipnoza eterică: că prin voinţa ta, intri în contact cu sufletul tău, cu subconştientul tău, cu conştiinţa ta. O poţi numi cum vrei.

Intri în contact cu acea parte importantă din tine, iar astfel poţi afla ceea ce interferează cu tine sau ceea ce îţi afectează viaţa.

Dacă este ceva ce provine dintr-o altă existenţă sau este ceva ce provine şi s-a desfăşurat pe parcursul vieţii actuale.

Integrezi această informaţie, o manevrezi, închizi şi tai orice intreferează la nivel eteric cu viaţa ta, preluând astfel controlul vieţii tale dpdv al conştiinţei.

De câte hipnoze este nevoie ?

Consider că acest aspect este personal, foarte intim, pe care doar tu îl ştii, doar tu simţi asta. Nimeni nu îţi poate spune exact.

Pentru că suntem diferiţi.

Cum aş putea eu ştii dacă cu o singură hipnoză tu rezolvi ceea ce ai vrut ? Nu aş putea să-ţi răspund.

Cred totuşi că există persoane care sunt mai trezite – cele care fac cursuri, ateliere diverse, care citesc, care caută informaţii pe internet, care doresc să înţeleagă mai mult pe zi ce trece.

Care îşi alimentează sufletul şi partea psihologică din ce în ce mai mult cu această energie deci probabil este suficient ca doar cu o singură hipnoză să alimenteze cu combustibil ceva ce deja era pus în mişcare, ce era deja trezit.

În schimb alte persoane care încep să se trezească şi fac o hipnoză, este posibil ca după 1, 2 sau 3 luni să se simtă perfect dar ulterior să revină la început..

Simţându-se din nou rău, neînţelegând unde au greşit.

Deci în acest caz este posibil să fi avut atâta informaţie deodată şi chiar dacă au revăzut video-ul să nu poată să înainteze.

Ce să faci în această situaţie ?

Eu consider că în acest caz ar fi necesară o nouă hipnoză. Şi spun asta pentru că de exemplu în cazul meu, eu am făcut 3 hipnoze pentru a înţelege lucrurile.

Deci eu cu 3 hipnoze am rezolvat ceea ce pentru mine atunci era important să rezolv.

Din punctul meu de vedere, consider că sunt necesare 3 sesiuni şi explic şi de ce.

Pentru că persoanele vin şi vor să ştie o mulţime de lucruri: dacă au avut loc răpiri, dacă au implanturi, programe, să ştie despre vieţile anterioare, să vadă relaţia cu mama, cu tata, dacă copiii sunt bine, dacă bunicii sau alte rude care au decedat sunt bine.

Deci este o cantitate mare de informaţii iar într-o oră şi jumătate nu au cum să obţină raspunsurile precise la toate acele puncte.

Deci cel mai bun lucru pe care poţi să-l faci este să iniţiezi o primă hipnoză în care să te concentrezi doar pe acele aspecte ce ţin de tine.

De exemplu: de unde provii, care este motivul pentru care te afli aici, dacă ai implanturi, programe sau ai fost răpit(ă).

Să vezi cum le poţi elimina, tăia, cum să te vindeci, cum poţi să-ţi manifeşti voinţa, cum să creezi în ambient eteric.

Iar dacă te concentrezi doar pe astea într-o oră şi jumătate, inconştientul tău va putea obţine rezultate mai impactante pentru că este concentrat, focusat doar pe acele câteva aspecte.

După aceea laşi un timp să treacă, vei avea înregistrarea şi o revezi din când în când. Vei observa că de fiecare dată când o revezi, înţelegi mai multe lucruri.

Ceea ce nu ai observat prima dată o vei face cu o altă ocazie, la a doua vizionare.

Iar cu timpul, poate după 6 luni, 1 an sau chiar 2 luni de zile poţi face o nouă sesiune..

Intervalul diferă pentru că unii pot avea o recidivă chiar şi după 1 lună de la prima sesiune.

Pot apărea iar blocaje nocturne sau ceva nu funcţionează şi aleg să facă o nouă sesiune mai repede.

Dar dacă nu, după câteva luni poţi face o a doua sesiune unde să vezi alte aspecte: relaţia cu partenerul tău, cu părinţii tăi, cu strămoşii tăi.

Să începi să lucrezi emoţional cu tot ceea ce are legătură cu tine şi cu ceilalţi, cu ambientul, cu ceea ce ţi-ai propus să faci.

Vei observa că obţii noi informaţii şi că deja ştii dinainte cum să manevrezi voinţa ta, cum să tai anumite intervenţii eterice, cum să creezi în ambient eteric. Observi cum iese informaţia şi ştii ce să faci cu ea.

Deci faci ceva ce ai mai făcut anterior, adică subconştientul tău este mai liniştit, mai încrezător.

Este exact ca atunci când conduci o maşină. Prima dată eşti emoţionat(ă), transpiri, faci lucrurile mai temător dar a doua oară devii mai relaxat(ă), ştii deja ce ai de făcut.

Conduci fluierând pentru că eşti deja inmers(ă) în situaţie.

Iar a treia hipnoză poate să-ţi folosească în a te concentra mai mult pe ceea ce vrei să faci în viaţa asta, să analizezi ce ai făcut în alte vieţi şi să te focalizezi pe ceea ce vrei să faci acum, aici. Să ştii de ce ai venit aici şi pentru ce.

Şi să începi să creezi începând de la acest spaţiu gol.

Pentru că atunci când tai, cureţi, când înţelegi tot ce există în jur, faptul că există entităţi etc.

Vei trece printr-o criză pentru că îţi dai seama că tot ceea ce ai crezut nu este de fapt aşa, că este total diferit. Şi asta doare !

Deci în timp ce tu înţelegi toate acestea, se crează o specie de gol în tine care de fapt este un spaţiu nou de creare.

De unde poţi începe a crea tot ceea ce îţi place.

Şi începi să creezi în acea parte din tine, tot ceea ce ţi-ai propus să faci în viaţă, în această lume. Fie în aspectul studiilor, al locului de muncă, amoros, al prieteniilor.

Consider că, cu această a treia hipnoză, conturezi mai bine acel proiect cu care ai început la prima sesiune.

Devine mai clar, mai înrădăcinat în fiinţa ta, mai integrat şi simţi din ce în ce mai bine care ţi-e locul.

Îţi aduci confirmările că ceea ce faci, faci bine ! Că mergi pe drumul corect, pe care îţi face plăcere să mergi.

Mind Synergy -
Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă

Cuprinsul tuturor postărilor (articolelor) mele:  http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

POŢI ASCULTA şi DOWNLOADA materiale audio mp3 ale mele de aici : https://drive.google.com/folderview?id=0B6aZWulFbbTCfl82UVVjeFVybzg4U2E1SlF0TV9rSnRvMlVnUEhxMVE0T0w1Y1VZOEhWS3c&usp=sharing

CĂRŢI SPIRITUALITATE  (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, mai jos, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici : https://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=wordpress/CkQf&loc=en_US

Apasă simultan pe tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks) în browserul tău.

Consultă marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate) : http://youtube.com/user/katonanico 

Te poţi Abona şi la celelalte siteuri ale mele, să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici :

Loveblog4allhttps://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=LoveBlog4All&loc=en_US

Linkul către site : http://loveblog4all.blogspot.ro/                                

Kato – Parapsihologie, Extrasenzorialhttp://feeds.feedburner.com/Kato-ParapsihologieExtrasenzorial,

Linkul către site :  http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/

SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc.

1. Explaindiohttp://jvz1.com/c/620925/123757

2. 200 3D Intro / Outro / Logo Sting animationshttp://jvz9.com/c/620925/236344

3. The Creator 7 – http://jvz1.com/c/620925/8013

4. FlickGraph – http://jvz1.com/c/620925/243264

5. GraphPlayer Business   – http://jvz1.com/c/620925/243274

6. Cinemagraph Source Club – http://jvz9.com/c/620925/243794

7. OptInUp Personal LIFETIMEhttp://jvz9.com/c/620925/244728

8. EasyAnimatorPro – http://jvz9.com/c/620925/197699

9. How To Make Money With Easy Animator Prohttp://jvz9.com/c/620925/218897

10. Vinci 3D – http://jvz1.com/c/620925/217846

11. VideoGifMixer – http://jvz9.com/c/620925/187811

12. Groove Animator – http://jvz9.com/c/620925/233835

13. 3D FBX to ZF3D file converter http://jvz9.com/c/620925/236346

14. UpNextEngagehttp://jvz1.com/c/620925/223492

15. The Youtube Graphics Creator – http://jvz9.com/c/620925/132567

16. Video Converter WL 200http://jvz9.com/c/620925/202898

17. Audio Converter WL 200http://jvz9.com/c/620925/203130

software-deals.ro

Evenimente generale Cluj – Allevents.in :

http://allevents.in/plugin/advanced-events.php?key=54a83bedd2

smokemania.ro

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s