Demonul și Iubirea


Ce am scris aici sunt fragmente slectate din conversațiile mele private, care poate vor fi utile și altora.
evomag.ro

Dacă nu hrănești și nu întreții ceva, acel ceva dispare.

Demonii tăi se hrănesc cu ceea ce tu îi întreții, îi alimentezi.
Ei se hrănesc cu emoțiile tale negative, dar ei nu mor, ei pleacă la alții, caută alte victime, când nu le mai dai atenție, căci ei se hrănesc din atenția ta, din ceea ce tu aduci în atenția ta.
Oricum vor exista mereu „entități” care sunt atrase de gândurile tale, intențiile tale, emoțiile tale, diferă doar natura lor, nivelul lor, conform cu ceea ce menții în minte și suflet predominant.

Suntem interferați continuu, conform cu ce aducem în atenția noastră, ca și cum entitățile astea ar fi niște creații mentale care trăiesc în lumea noastră mentală, în noi, în mintea noastră.
Nu poți scăpa de ele ci doar le poți selecta, prin starea ta de conștiință.

E ca și cum ești înconjurat de omeni, trăiești în societate, și tu selectezi cu cine interacționezi.

A scăpa de toți oamenii nu e soluția problemelor tale, deși poate părea uneori așa, ci a selecta relațiile și interacțiunile este parte din soluție.

Unii oameni te trag în jos, alții în sus, și așa este și cu entitățile astea.

Nu renunțarea la ele, la toate, nu fuga de ele este soluția.

telecredit.ro

Problematica demonilor e una complexă, căci interferențele și parazitarea mental-sufletească reprezintă un fenomen complex.

Ceea ce „dă viață” reprezintă o necunoscută pentru mintea omenească, oamenii nu știu ce le dă lor viață, și nici ce dă viață altor ființe, corporale sau fără corpuri fizice.

Viața fără corp fizic constituie un nonsens pentru mulți oameni, iar ei nu pot înțelege faptul că vor „trăi”, vor avea ” viață” și după moartea corpului, după „desprinderea” de corporalitate, de instrumentul cu care experimentează această „realitate”.

Am putea să privim viața prin aspectul ei de manifestare fizică, dar nu este de ajuns, căci avem viață de fapt prin ceea ce gândim, prin ceea ce simțim agectiv (sufletește), și prin ceea ce acționăm și reacționăm ca efect al gândurilor și trăirilor emoționale.

Un corp care nu simte nimic și nu reacționează la nimic, la nici un fel de stimulare, este el „viu”?

Un corp a cărui funcții sunt menținute artificial, prin aparate, este el viu?

Spunem că un organism este viu până când funcțiile sale biologice sunt în funcțiune, mai ales respirația și circulația sângelui.

Când respirația încetează corpul moare, toate celelalte funcții biologice depind de respirație.

Acest proces respirator este descris de unii clarvăzători și în cazul „corpului mental”, care ” respiră” gânduri, idei, ce sunt preluate ulterior de creier, conștientizate, mai mult sau mai puțin.

Deci producția de idei, conștientizarea, are două surse: mediul exterior fizic, inclusiv cel social, și mediul mental.
digitalcomputer.ro

Influențele telepatice provin din mediul mental, și sunt filtrate, într-un mod complex.

Viul, viața, reprezintă ceva cu mai multe niveluri, multilevel, neînțeles încă în mod științific.

Entitățile au grade diferite de conștientizare, fac parte din lumea noastră, și sunt ca fauna și flora din lumea fizică.

A le împărți în două categorii: îngeri și demoni, este o eroare ce produce multe confuzii, căci „viața” îmbracă multe și diverse forme, nebănuite de mintea umană, neconștientizate, deoarece sunt imperceptibile simțurilor corporale.

Ne mișcăm de fapt în această lume ca niște ființe handicapate senzorial, forțându-ne mintea să înțeleagă realitatea imperceptibilă simțurilor.

Este o mare și dificilă încercare, provocare, testare, una ce cere multe eforturi, una ce se desfășoară cu neplăceri, dureri, suferințe, inevitabil…

Nemira

Transmite tuturor vibraţii bune, cu iubire, să fie fericiți cu cine vor, cu cine pot.
Putem contribui la bunăstarea şi fericirea celorlalţi fără să îi facem dependenţi de noi, de scenariile şi dorinţele noastre.
Fericirea noastră e „pusă de -o parte” şi nu ne -o poate lua nimeni, nu depinde de alţii.
Un gând bun, „altruist”, trimis din inimă, e totdeauna de ajutor.
Nu este nimic de răzbunat, niciodată, doar de înţeles, de acceptat, de iubit pe ceilalţi şi pe sine.
Ce e înăuntru e şi în afară, şi îţi doresc să ai iubire înăuntru, ca să o ai şi în afară.

Fiecare relaţie reprezintă o experienţă care poate contribui la „vindecarea” ta.
În nici o relație nu ai câştigat, nu ai pierdut, deși așa ai impresia, vezi ce s-a transformat, lasă să se transforme totul în bine, acceptare, pace, linişte, iubire.

„Entităţile” încearcă să interfereze în toate transmisiile telepatice care se defășoară între oameni, şi ne sugestionează să emitem pentru a putea interfera în emisii.

Altfel privind: „sugaci” de energie sunt peste tot şi stimulează oamenii, îi „ajută” să intre în scenarii de emisie-recepţie.

Iar nivelul lor este în corespondenţă cu INTENŢIILE pe care le întreţin ele prin sugestii în mintea ta.

De exemplu, dacă eşti sugestionat să fii Stăpân cuiva, atunci atragi entităţi care se hrănesc din starea ta de stăpân şi ţi-o întreţin în continuare, deoarece pe acea vibraţie te pot interfera.

Bine-nţeles că ai mai multe interferenţe, şi eşti în conflict, căci fiecare tip de entirăţi caută să te aducă în scenarii diferite, pe domenii de frecvenţe pe care ele „există”, adică ele îşi deafăşoară existenţa, ca şi cum lumea lor există pe acele frecvenţe pe care ele le pot conştientiza.

Teoriile spun că entităţile „ne simt” când intrăm pe domeniile lor de vibraţie, sunt ca nişte prădători care astfel îşi detectează prada, astfel ajungem în „câmpul” lor perceptiv, şi atunci ne „atacă”, interferează pe acele domenii de vibraţie şi încearcă să ne menţină „prinşi”, „captivi” pe acele vibraţii, întreţinând acel tip de vibraţii în noi, ca să poată interfera în continuare.

Când ieşi din acel domeniu devii mai „invizibil” pentru ele, ca şi cum ai fi camuflat în mediul lor, deoarece vibrezi pe frecvenţe pe care ele nu le simt, nu le pot detecta, sau chiar „le fac rău” în sensul că nu le pot suporta.

Cam asta descriu subiecţii lui Calogero şi Malanga: dacă îţi ridici frecvenţa e ca şi cum „arzi” acele entităţi interferente care au vibraţie joasă, ele nu supirtă frecvenţele mai ridicate decât ale lor.

cel.ro

Deci când cineva spune ceva de genul „Universul conspiră pentru a-ţi împlini voinţa, ar trebui înţeles că de fapt atragi entităţi care rezonează cu intenţia ta, cu starea ta de conştienţă în care te transpune acea intenţie, şi ele te ajută să te menţii în acea stare deoarece eşti pe domeniul lor, eşti în lumea lor, şi ele încearcă să profite cu ceva din asta.

Chiar dacă vibraţia ta este înaltă, tu atragi entităţi care îşi desfăşoară existenţa pe acele vibraţii înalte, iar profitul lor există, deşi pare altruist, pentru binele tuturor, etc.

Ce vreau să spun este că nu există entităţi perfecte, nici noi nu atingem vibraţii perfecte, deci suntem ca într -o junglă plină de prădători care au tot felul de interese, şi care ne detectează şi ne interferează prin stările noastre de conştiinţă, prin tipul nostru de gânduri şi de emoţii cu care rezonăm la un moment dat.

E ca în filmele SF în care alienul detectează vizual câmpul caloric al fiinţelor, iar noi suntem detectaţi prin vibraţia corpurilor mental şi sufletesc, şi interferaţi prin aceste corpuri subtile.

Prădătorul poate detecta de fapt ceva mai mult decât prada, iar o entitate de vibraţie joasă poate fi manipulată de una cu vibraţie mai înaltă, care o poate „stăpâni”, deoarece o percepe şi o „înţelege”, şi ştie cum o poate manipula, conştient, de aceea există „îngeri” care manipulează şi monitorizează aceste entităţi inferioare, prin voinţă.

Este foarte complex jocul, avem „ghizi”, „îngeri păzitori”, dar ei cumva sunt limitaţi în intervenţiile lor de voinţa şi intenţiile noastre, deoarece regula este că trebuie să respecte liberul nostru arbitru, şi tu decizi cam ce vrei să experimentezi, adică ce fel de INFLUENŢE.

Deci suntem influenţaţi şi interferaţi continuu, dar noi alegem tipul de interferenţe conform intenţiilor noastre, a scopurilor urmărite.

Şi ghidul, păzitorul, te sugestionează, şi „demonul” te ispiteşte, şi tu alegi, iar ghidul nu poate interveni forţat prea mult în acest joc, căci este limitat de voinţa ta.

hiris.ro

Regula în iubire este : lasă libertate deplină persoanei iubite!

Orice formă de limitare a liberului arbitru te scoate automat din starea de conştienţă numită iubire şi te transpune automat în altă stare.

Dorinţa „de a face bine” altuia este MAREA CAPCANĂ, este locul principal unde suntem interferaţi, prin scenarii foarte diverse care par a pune pe prim plan binele, dar te fac să aluneci în scenarii de manipulare şi limitare a liberului arbitru, atât al tău cât şi al celor „iubiţi” de tine, cărora eşti sugestionat că ar trebui să le faci bine conform acestor scenarii care îţi sunt inoculate mental.

Forma supremă a binelui este respectarea liberului arbitru, necondiţionat, ca regulă şi lege de bază, până poţi conştientiza că a iubi înseamnă efectiv a nu impune nimic nimănui, nici măcar ţie.

Iubirea adevărată este forma supremă a libertăţii, a te „bucura” de ea, de libertate, de aceea oamenii sunt oarecum condamnaţi să nu poată iubi cu adevărat în această lume, să nu se poată păstra în starea de iubire, deoarece condiţiile de viaţă nu le permit asta.

Trăirea în corp, în corporalitate, în trup fizic omenesc, este o limitare, o îngrădire a libertăţii, şi poate fi văzută ca o condamnare, şi totodată ca o testare foarte dificilă a naturii spirituale care „suferă încorporarea”, experienţa limitării corporale, în acest „joc al vieţii terestre”.

Poţi să iubeşti ?

Poţi să acorzi libertate deplină celorlalţi, fără a încerca nevrotic să îi schimbi, să îi orientezi, să îi transformi, să îi faci să îţi facă pe plac, să facă ce vrei tu şi cum vrei tu ?

Viziunea mea privind Dumnezeul care ne iubeşte este că ne lasă să experimentăm acest joc al SEPARĂRII, al INDIVIDUALIZĂRII, al experimentării falsului, neadevărului, minciunii, iluziei, şi suferinţei inevitabile ce decurge din asta.

Orice formă de îngrădire a libertăţii duce la experimentarea suferinţei, şi cu cât îngrădirea libertăţii e mai mare, cu atât suferinţa este mai mare, inevitabil.

Deci este clar, pentru mine, că iubirea nu pune condiţii, cel ce iubeşte nu pune condiţii, pot iubi doar când mă pot bucura de libertatea mea şi a tuturor celorlalţi.

Dar sunt limitat şi îngrădit corporal, prin trup, şi asta aduce suferinţă, inevitabil, deci nu pot experimenta iubirea, fericirea, decât în condiţia în care mă detaşez de trup, de nevoile trupeşti, corporale, limitative, lăsând mintea şi sufletul meu să expandeze liber în afara corporalităţii, eliberându-mă pe mine însumi din această „cuşcă”.

De aceea, experimentarea iubirii şi fericirii este văzută ca o experienţă spirituală, a regăsirii şi conştientizării naturii noastre spirituale, de spirite libere să experimenteze ce vor ele, libere, deoarece Dumnezeul iubitor le oferă libertatea deplină de a experimenta ce vor ele, deplin permisiv.

– Eu… din tot ce imi spui, trag o concluzie: orice ar fi, nu… fugi (de experiente)…

– Mda, poți fugi dar nu ai unde să te ascunzi, știi vorba aia…

Și rămâi cu… teama, frica, anxietatea de a scăpa de ceea ce fugi…

Nu fugi, dar nici nu da piept cu valurile, ci folosește-te de ele, de energia lor, forța lor…

Folosește energiile și forțele în beneficiul tău, eficient, nu te opune fără rost…

Când te opui și dai piept cu valu, ești pus la pământ, muști din țărână…

Ori te sui pe val, ori te dai mai la fund și îl lași să treacă…

Concluzie: nu fugi de demoni, căci nu ai unde, dar nici nu te opune lor, căci a te opune și a fugi înseamnă a îi hrăni cu atenția ta.

A nu le da nici o atenție este calea de a scăpa de ei.

A îi iubi, ca pe tine însuți, reprezintă o mare provocare…

Lecturarea articolului, cu comentarii în plus:

prosuccesstraining.ro

APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine
Vezi și cărțile, sunt interesante: 

https://www.aimgroup.ro/afiliere/idevaffiliate.php?id=116

Mind Synergy - Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă
Atlantis - Învață să stăpânești arta materializării dorințelor

Cuprinsul tuturor postărilor (articolelor) mele:  http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

POŢI ASCULTA şi DOWNLOADA materiale audio mp3 ale mele de aici : https://drive.google.com/folderview?id=0B6aZWulFbbTCfl82UVVjeFVybzg4U2E1SlF0TV9rSnRvMlVnUEhxMVE0T0w1Y1VZOEhWS3c&usp=sharing

CĂRŢI SPIRITUALITATE  (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, mai jos, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici : https://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=wordpress/CkQf&loc=en_US

Apasă simultan pe tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks) în browserul tău.

Consultă marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate) : http://youtube.com/user/katonanico 

Te poţi Abona şi la celelalte siteuri ale mele, să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici :

Loveblog4allhttps://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=LoveBlog4All&loc=en_US

Linkul către site : http://loveblog4all.blogspot.ro/                                

Kato – Parapsihologie, Extrasenzorialhttp://feeds.feedburner.com/Kato-ParapsihologieExtrasenzorial,

Linkul către site :  http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/

nanoxyn.ro

SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc.

1. Explaindiohttp://jvz1.com/c/620925/123757

2. 200 3D Intro / Outro / Logo Sting animationshttp://jvz9.com/c/620925/236344

3. The Creator 7 – http://jvz1.com/c/620925/8013

4. FlickGraph – http://jvz1.com/c/620925/243264

5. GraphPlayer Business   – http://jvz1.com/c/620925/243274

6. Cinemagraph Source Club – http://jvz9.com/c/620925/243794

7. OptInUp Personal LIFETIMEhttp://jvz9.com/c/620925/244728

8. EasyAnimatorPro – http://jvz9.com/c/620925/197699

9. How To Make Money With Easy Animator Prohttp://jvz9.com/c/620925/218897

10. Vinci 3D – http://jvz1.com/c/620925/217846

11. VideoGifMixer – http://jvz9.com/c/620925/187811

12. Groove Animator – http://jvz9.com/c/620925/233835

13. 3D FBX to ZF3D file converter http://jvz9.com/c/620925/236346

14. UpNextEngagehttp://jvz1.com/c/620925/223492

15. The Youtube Graphics Creator – http://jvz9.com/c/620925/132567

16. Video Converter WL 200http://jvz9.com/c/620925/202898

17. Audio Converter WL 200http://jvz9.com/c/620925/203130

software-deals.ro

Evenimente generale Cluj – Allevents.in :

http://allevents.in/plugin/advanced-events.php?key=54a83bedd2

smokemania.ro

 

Lasă un comentariu